Рецепти
Чоколадни барови Ана Ѓорова

Кој вели дека чоколадната ужина не може да биде и здрава и вкусна?

ТИП НА РЕЦЕПТ

ТИП НА КУЈНА

КОМПЛЕКСНОСТ

СЕРВИРАЊЕ

ВРЕМЕ ЗА ПОДГОТОВКА


0 / 5
СОСТОЈКИ Конвертор

Урми(1 Чаша)

Овесни снегулки(1 Чаша)

Какао(2 Супени лажици)

Чоколадо од какао(60 Грама)

ПОДГОТОВКА

За овој рецепт се потребни помалку од 15 минути

  1. Урмите излупете ги од семките, чоколадото исечкајте го и изблендирајте ги со останатите состојки.
  2. Смесата ставете ја на работна површина врз хартија за печење и сплеснете ја со дланките на површината во форма на четириаголник.
  3. Исечете колачи од смесата и ставете ги да се ладат во фрижидер.

Остави коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. *

*

 
User registration is not enabled

Најави се

Како регистриран корисник ќе можете да: